top of page

Samenwerking met RedactieNet


De Perfecte Menukaart werkt samen met Saskia van Weert van RedactieNet. Sinds 2000 heeft zij een eigen tekstbureau. Inmiddels is RedactieNet uitgegroeid tot "een bloeiend en veelzijdig bedrijf, met als nevenactiviteit het blog Eetnieuws.nl".

Snel schrijven Saskia en ik leerden elkaar in 2007 kennen bij het Algemeen Nederlands Persbureau (ANP). Daar werkten we allebei als redacteur.

In de nieuwsjournalistiek is elke minuut een deadline. Snel schrijven is dan ook een van onze specialiteiten. Sindsdien is er niet alleen een vriendschap ontstaan, maar inspireren we elkaar ook op zakelijk gebied.

Krachten bundelen Onze samenwerking is dus eigenlijk heel logisch. Door onze krachten te bundelen zijn klanten verzekerd van kwaliteit en snelle service.

“Ik vind het heel leuk om samen met Cilla de diensten van De Perfecte Menukaart uit te breiden. Door onze kennis te combineren kan De Perfecte Menukaart niet alleen advies geven op het gebied van taal, maar bijvoorbeeld ook over social media en blogs.”

Eetnieuws Haar blog Eetnieuws.nl laat zien dat Saskia, net als ik, affiniteit heeft met eten. We vinden het allebei leuk om nieuwe restaurants te ontdekken, maar Saskia staat ook graag zelf uren in de keuken. Haar kennis over eten komt dan ook goed van pas.

“Koken is, net als schrijven, een van mijn passies. Ik probeer graag recepten uit. Op mijn blog komen die interesses perfect samen.”

In augustus 2015 bracht Saskia haar eerste boek uit. Makkelijke gerechten uit de Airfryer is het eerste en enige Nederlandse kookboek voor de Airfryer.

#samenwerking #informatie

UITGELICHTE BERICHTEN
RECENTE BERICHTEN
ARCHIEF
TAGS
Er zijn nog geen tags.
VOLG ONS
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
bottom of page