top of page

De Perfecte Menukaart is vernieuwd!


De site van De Perfecte Menukaart is vernieuwd! En dat was nodig. Sinds 2013 was er al een website in de lucht, maar het is nu tijd voor een frisse (her)start. De service voor restaurants is een initiatief van tekstbureau HoofdletterC.

Scannen op fouten Als taalliefhebber en fervent restaurantbezoeker viel het mij op dat niet alle menukaarten foutloos zijn geschreven. Ik betrapte me er steeds vaker op dat ik eerst de kaart volledig scande op taal- en tikfouten in plaats van de lekkere gerechten. Dat kan toch niet de bedoeling zijn van een zorgvuldig samengesteld menu, bedacht ik me. Wie weet hebben andere gasten het ook met hun gezelschap over de schrijfwijze van de gerechten terwijl ze een keuze proberen te maken.

Mogelijkheden Dat was het begin van De Perfecte Menukaart. Een dienst die zich volledig richt op de (eind)redactie van menukaarten. Een jaar later werd de handelsnaam toegevoegd aan mijn bedrijf. Inmiddels biedt De Perfecte Menukaart nog veel meer mogelijkheden. Nieuwsgierig? Kijk dan even bij het menu.

#website

UITGELICHTE BERICHTEN
RECENTE BERICHTEN
ARCHIEF
TAGS
Er zijn nog geen tags.
VOLG ONS
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
bottom of page