De Perfecte Menukaart is vernieuwd!

25.02.2016

De site van De Perfecte Menukaart is vernieuwd! En dat was nodig. Sinds 2013 was er al een website in de lucht, maar het is nu tijd voor een frisse (her)start. De service voor restaurants is een initiatief van tekstbureau HoofdletterC.

 

Scannen op fouten
Als taalliefhebber en fervent restaurantbezoeker viel het mij op dat niet alle menukaarten foutloos zijn geschreven. Ik betrapte me er steeds vaker op dat ik eerst de kaart volledig scande op taal- en tikfouten in plaats van de lekkere gerechten. Dat kan toch niet de bedoeling zijn van een zorgvuldig samengesteld menu, bedacht ik me. Wie weet hebben andere gasten het ook met hun gezelschap over de schrijfwijze van de gerechten terwijl ze een keuze proberen te maken.

 

Mogelijkheden
Dat was het begin van De Perfecte Menukaart. Een dienst die zich volledig richt op de (eind)redactie van menukaarten. Een jaar later werd de handelsnaam toegevoegd aan mijn bedrijf. Inmiddels biedt De Perfecte Menukaart nog veel meer mogelijkheden. Nieuwsgierig? Kijk dan even bij het menu

 

 

Tags:

Please reload

UITGELICHTE BERICHTEN

3 tips voor zomerse menukaarten

06.04.2016

1/4
Please reload

RECENTE BERICHTEN
Please reload

ARCHIEF
Please reload

TAGS
Please reload

VOLG ONS
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle

De Perfecte Menukaart is een initiatief van HoofdletterC: 06 48 96 62 80 KvK: 56952708  © 2013 by HoofdletterC

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon