06.04.2016

Het voorjaar is begonnen, de zomer komt eraan. De zon doet zijn best om lekker tevoorschijn te komen, terrasjes worden weer neergezet en op de menukaart verschijnen zomerse gerechten. De Perfecte Menukaart geeft drie tips die je gelijk in de praktijk kunt brengen. Een...

18.03.2016

Schrijf je nou pannenkoek of pannekoek? Daar zijn de meningen over verdeeld. Op deze dag van de Nationale Pannenkoekdag legt De Perfecte Menukaart uit hoe het zit.

 

Het Groene Boekje
Wie wil weten hoe een woord moet worden gespeld, kan het Groene Boekje van de Woordenli...

08.03.2016

 

De Perfecte Menukaart werkt samen met Saskia van Weert van RedactieNet. Sinds 2000 heeft zij een eigen tekstbureau. Inmiddels is RedactieNet uitgegroeid tot "een bloeiend en veelzijdig bedrijf, met als nevenactiviteit het blog Eetnieuws.nl". 

 

Snel schrijven
...

02.03.2016

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je ook bij restaurants met een of meerdere Michelinsterren eten. In december werd de nieuwe lijst voor 2016 bekendgemaakt tijdens het jaarlijkse sterrengala van Michelin in Amsterdam.

 

Geen enkel restaurant verloor een ster. Er k...

01.03.2016

Onlangs vroeg een restaurant of het mogelijk was om de teksten gelijk in het Engels te vertalen. Leuk en spannend, maar het is gelukt!

 

Dat bracht De Perfecte Menukaart gelijk op een idee. Je raadt het al... Voortaan kun je ook bij De Perfecte Menukaart terecht voor een...

26.02.2016

 

Een nieuwe site, een nieuw blog. Voor restaurants, maar ook voor liefhebbers van De Perfecte Menukaart. Voortaan lees je hier het laatste nieuws. Maar ook verhalen, tips en informatie. Wist je bijvoorbeeld dat je binnenkort weer kunt genieten van een lunch of diner bi...

25.02.2016

De site van De Perfecte Menukaart is vernieuwd! En dat was nodig. Sinds 2013 was er al een website in de lucht, maar het is nu tijd voor een frisse (her)start. De service voor restaurants is een initiatief van tekstbureau HoofdletterC.

 

Scannen op fouten
Als taalli...

Please reload

UITGELICHTE BERICHTEN

3 tips voor zomerse menukaarten

1/4
Please reload

RECENTE BERICHTEN
Please reload

ARCHIEF
Please reload

TAGS
Please reload

VOLG ONS
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon

De Perfecte Menukaart is een initiatief van HoofdletterC: 06 48 96 62 80 KvK: 56952708  © 2013 by HoofdletterC

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon